KONYA / KARAPINAR - Şehit Oğuzhan Aydınbelge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

tevatür yayın ekibi;

Barış O. BODUROĞLU, Oğuzhan SORAN, Melih GÜMÜŞSOY, Şerife HANCIOĞLU,Enes KARAKUL (Usta),

Emirhan ÖZÇELiK, M. Talha OĞUZ, Halil İ. KÜÇÜKDURMUŞ, Hikmet YAMAN, Muhammet OKUMUŞ (Kalfa)

Kas

Karapınar Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi yapılan Yemek Yarışması Karapınar Millet Bahçesi’nde gerçekleştirildi. Yarışmaya "Liseliler Yemek" kategorisinden katılan öğrencilerimiz  Ahmet Turan Okumuşer(11G) ve Hediye Yazgan(11G) kategorilerinde 1. oldular. Yöresel yemek kategorisinde ise geçen yıl mezunu öğrencimiz Emre Sağdıç 1. oldu.

Kas

Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyoruz...

Ekm

2023-2024 I.Dönem I.Yazılı Takvimi

Ekm

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Türkiye Ulusal Ajansı tarafından Erasmus+ Mesleki Eğitim alanında akredite edilmiştir.Bu kapsamda 2022-1-TR01-KA121-VET-000066485 numaralı 2022 Erasmus+ Meslek Eğitim Akreditasyon isimli projesi kapsamında 10.09.2023-30.09.2023 tarihleri arasında İspanya-Malaga'da yapılan stajı, öğrencilerimiz başarıyla tamamlayarak sertifikalarını almaya hak kazanmışlardır.

Eyl

Şehit Oğuzhan Aydınbelge MTAL ailesi  olarak Dilek Bebek için düzenlediğimiz kermese öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılım gösterdi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Herşey Dilek için...

Eyl

Okulumuzun elektrik tesisatı bakım ve onarım işlemleri Elektrik Elektronil Alanı öğrencileri tarfından yapıldı!

Eyl

Okulumuz 12 S Sağlık Hizmetleri Alanı öğrencisi Zekiye Zeybek Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği şiir okuma yarışmasında harika bir performans sergileyerek Oğuz Atay'ın "Artık Yaşamak İstemiyorum"adlı şiirini okudu ve Konya ikincisi oldu. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

TEK DERS SINAV TARİHLERİ

2023 YKS İLE 25 ÖĞRENCİMİZ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINA YERLEŞTİ.